SEO og annonsering

Synlighet

Vi hjelper kundene dine med å finne deg og din bedrift på nettet gjennom søkemotoroptimalisering og annonsering.

Synlighet

Søkemotor-optimalisering og annonsering

En god nettside eller nettbutikk hjelper lite hvis ikke kundene finner deg. Vi hjelper deg med søkemotoroptimalisering og annonsering, og styrker din tilstedeværelse på nettet.

Om du skal velge søkemotoroptimalisering eller annonsering som din strategi for synlighet avhenger av hvilke behov du har. Søkemotoroptimalisering vil ha en større engangskostnad, men vil gi langvarige resultater. Annonsering vil gi deg en stor umiddelbar effekt, men vil kun få resultater så lenge kampanjen er aktiv.

Vi hjelper deg med å velge den strategien som er best for din bedrift. Hvis du ønsker å vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med synlighet, ta kontakt med oss.

Innhold & Funksjonalitet

Synlighet på alle plattformer

Vi er her for å bistå deg! Enten det er behov for tekst eller bilder, leverer vi godt innhold. Vi tilpasser nettsiden etter dine behov med all funksjonalitet du trenger.

Søkemotoroptimalisering er en kostnadseffektiv metode for å drive besøkende til din nettside eller nettbutikk. Ved å optimalisere nettsiden for spesifikke søkefraser vil du havne lenger oppe på resultatlisten til Google og andre søketjenester, og sannsynligheten for at kunder vil besøke siden din øker. Vi har lang erfaring med søkemotoroptimalisering og har hjulpet en rekke bedrifter med synlighet på nettet.

Google Ads er et kraftig verktøy for nettannonsering. Google Ads lar deg rette annonseringen mot det publikummet du ønsker, og lar deg segmentere potensielle kunder på bakgrunn av interesser, kjønn, alder og geografi. Vi hjelper deg med å sette opp gode annonsekampanjer og retter de mot ditt foretrukne publikum

I dag er Facebook det mest populære sosiale mediet i Norge, og hele 83% av Norges befolkning har en profil. 84% av disse bruker Facebook hver eneste dag, potensielt sett kan du altså nå nesten alle i hele Norge ved å annonsere på Facebook! Med andre ord er det en svært lønnsom kanal, og alle bedrifter bør vurdere annonsering på Facebook.

Effekten av å være på Instagram vil for mange bedrifter være stor, men å annonsere via Instagram kan være enda større. Som annonsør har du mange muligheter til å nå ut til målgruppen din i større grad enn hva du har med organisk innhold. Du kan tilpasse annonser via ulike annonseformater og målrette disse mot de du ønsker. Annonsene kan også ha ulik handlingsoppfordring, for eksempel til kjøp via Instagram Shopping eller for å skape trafikk til nettsiden din via Instagram Stories.

Google analytics

Vi setter opp google analytics for nettsider og nettbutikker så du kan se hvor mange som besøker din nettside, hvor de befinner seg, hvor mye tid de bruker på nettsiden og hvordan de navigerer nettsiden eller nettbutikken. Google Analytics er et kraftig verktøy for å se effekten av din synlighetsstrategi, og kan gi viktige innsyn i hvilke forbedringer som kan gjøres for nettstedet.

Analyse