Nettbutikk

Selg varer på nett med en nettbutikk tilpasset ditt behov. Vi utvikler gode og brukervennlige nettbutikker med all funksjonalitet du trenger.

Vi hjelper deg med å komme i gang med varesalg på nettet. Med en nettbutikk bygget på WordPress og WooCommerce får du en stabil og fleksibel løsning som kan vokse med oppgaven, og som gir deg store muligheter til tilpasninger.

WooCommerce er en fleksibel og brukervennlig plattform for netthandel, noe som har gjort løsningen til verdens mest brukte løsning for små og store bedrifter.

Vi levere det du trenger for i komme i gang med netthandel, og bistår med alt fra å sette opp nettbutikken, til å legge inn varer og drifting av butikken. Ønsker du å komme i gang med netthandel, ta kontakt med oss og hør hvordan vi kan hjelpe deg.

Alt du trenger for å lykkes

En nettbutikk trenger en god betalingsløsning. Vi hjelper deg med å sette opp nettbutikken med ditt foretrukne valg, enten du ønsker å benytte deg av Vipps, Klarna, Stripe eller andre. Ønsker du mer enn en løsning er det fullt mulig. Har du et utsalgssted, kan kunder velge å bestille på nett og betale ved henting, og for B2B butikker kan vi sette opp faktura som betalingsvalg.

Hold kundene dine oppdatert med nyheter og tilbud ved å sende ut nyhetsbrev. Vi setter opp løsninger for nyhetsbrev hvor kunder kan melde seg på en mailingliste, og som lar deg enkelt designe og sende ut nyhetsbrev direkte fra nettsiden. Du har mulighet til å se hvor mange som har åpnet og lest nyhetsbrevene, og om de har klikket seg videre inn til nettbutikken.

Vi setter opp fraktberegning for nettbutikken din. Alt fra en enkel fastprist, til fastpris beregnet på postnummer, varegruppe og vareantall. Ønsker du automatisk fraktberegning med en integrasjon mot Bring eller Post Nord hjelper vi deg med å sette opp dette.

For å øke omsetningen til nettbutikken din er muligheten for oppsalg avgjørende, WooCommerce kommer med oppsalg som standard funksjonalitet.  Du har mulighet til knytte varer med høyere margin til enkeltprodukter, og dermed øke fortjenesten til nettbutikken.

Kryssalg lar deg presentere og selge relaterte produkter. Hvis en kunde har bestilt en regnjakke, kan du vise tilhørende bukse enten på produktsiden eller før betaling.

En god måte for å drive trafikk inn til nettbutikken din er å holde siden levende enten med en nyhets eller blogginnlegg. WordPress sin publiseringsløsning lar deg enklet skrive nyhetsoppdateringer og blogginnlegg.

Benytter du deg av et regnskapssystem vil en integrasjon mot dette kunne spare deg for masse tid og arbeid. WooCommerce lar seg integrere mot de aller fleste populære regnskapssystemer som Fiken, Visma, TripleTex, PowerOffice, Xledger, 24sevenOffice med flere. Hvis du lurer på hvilke muligheter som finnes for ditt regnskapssystem, ta kontakt med oss.

Med en integrasjon mot kassesystem vil du ha muligheten til å administrere ordre fra nettbutikken direkte i kassesystemet, og oppdatere varer i nettbutikken fra kassen. Hvis du ønsker mer informasjon om integrering mot kassesystem, ta kontakt med oss så vi kan se på hvilke muligheter som finnes med ditt kassesystem.

Hosting

Vi tilbyr trygg hosting på norske servere. Vår hosting tjeneste er fullt skalerbar med tanke på sidetrafikk, og sidestørrelse. Minne, prosessorer og dataoverføring kan allokeres automatisk, så en aldri vil oppleve at siden blir treg under perioder med stor trafikk. I vår hostingpakke for nettsider inngår regelmessig oppdatering av WordPress, Plug-ins og PHP.

Backup og sikkerhet

Vi tar regelmessig backup av nettbutikken din, installerer sikkerhetssertifikat og sikrer nettbutikken så den er sikker for angrep fra uvedkommende.