Om oss

Best på kundeservice

Vi er et lite byrå med store ambisjoner. Med fokus på god service, tilgjengelighet og tett oppfølging leverer vi gode nettsider tilpasset våre kunders behov.

Vi hjelper deg å lykkes på nettet

InWeb er et digitalt byrå som startet opp i november 2022. Vi holder til i Haugesund og leverer tjenester til små og mellomstore bedrifter  Vi ønsker at våre kunder skal lykkes, og leverer produkter basert på våre kunders behov. Det at vi er en liten aktør betyr at vi kan jobbe tettere med færre kunder og etablere langvarige og gode relasjoner. For deg som kunde betyr det kort vei, rask hjelp og hyggelige svar.

Velger du oss som ditt webbyrå kan du være trygg på at du får den støtten du trenger for å lykkes på nett. Vi er her for å gjøre det enkelt for deg å etablere og forbedre din digitale tilstedeværelse. Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine behov og se hvordan vi kan hjelpe deg med å nå dine mål.

Vårt webbyrå er dedikert til å gi deg den beste mulige opplevelsen når det kommer til å etablere og forbedre dine digitale tilstedeværelse. Vi brenner for å levere tjenester av høyeste kvalitet, der vi fokuserer på god service, tilgjengelighet og oppfølging. Med vår ekspertise og erfaring er vi her for å hjelpe deg med alt du trenger til din nettside, og gjøre det enkelt for våre kunder å komme på nett.

Service er kjernen i vår virksomhet, og vi tror at fornøyde kunder er grunnlaget for suksess. Vårt team av dedikerte og erfarne fagfolk står klare til å hjelpe deg gjennom hele prosessen. Vi lytter nøye til dine behov og ønsker, og jobber deretter i tett samarbeid med deg for å designe og utvikle en skreddersydd nettside. Vi tar oss også av vedlikeholdet og oppdateringene, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet. Vi er alltid tilgjengelige for å svare på spørsmål, gi råd og veiledning, og sikre at du får den hjelpen du trenger.

Tilgjengelighet er en av våre viktigste verdier. Vi forstår hvor viktig det er for deg å være tilgjengelig for dine kunder, og vi jobber hardt for å sikre at din nettside er tilgjengelig 24/7. Vi tilbyr også rask og enkel support, slik at du kan kontakte oss når som helst og få hjelpen du trenger umiddelbart. Vi tar oss tid til å forstå dine behov, og vi er fleksible for å tilpasse oss dine ønsker og krav.

Oppfølging er en integrert del av vårt arbeid. Vi tror på å bygge langsiktige samarbeid med våre kunder, og vi vil være der for deg også etter at nettsiden er lansert. Vi sørger for at din nettside fungerer optimalt, og vi hjelper deg med å forbedre og justere etter behov. Vårt mål er å være en pålitelig samarbeidspartner som alltid er der for deg, selv i en stadig skiftende digital verden.

Med vårt webbyrå kan du være trygg på at du får den støtten du trenger for å lykkes på nett. Vi er her for å gjøre det enkelt for deg å etablere og forbedre din digitale tilstedeværelse. Ta kontakt med oss i dag for å diskutere dine behov og se hvordan vi kan hjelpe deg med å nå dine mål.

Kontakt oss
Åsmund Olafsen
Judith Sophia Stakkestad