Nettsider

Nettsiden er hjørnestenen i din digitale profil. Vi utvikler gode og brukervennlige nettsider med all funksjonalitet du trenger.

Vi bygger gode nettsider for små og mellomstore bedrifter. Vi benytter oss ikke av ferdige maler, men designer nettsiden med bakgrunn i deres identitet og behov.

Vi lager brukervennlige løsninger så du enkelt kan legge til innhold, og endre på tjenester og produkter du leverer. Om ønskelig kan vi bistå med drift og oppdatering av nettsiden.

Vårt foretrukne verktøy for utvikling av nettsider er WordPress. Fordelene ved å bruke WordPress er at en kan raskt og rimelig utvikle nettsider med en rekke funksjoner.

Alt du trenger

Det kan være vanskelig og tidkrevende å komme opp med godt innhold til nettsiden. Mange har mer enn nok med den daglige driften av virksomheten, og ikke tid å sette av til tekstforfatting. Hvis du har behov for godt innhold til nettsiden hjelper vi deg med tekster. Vi kan også hjelpe deg med å holde liv i nyhetsseksjonen din ved å regelmessig legge ut siste nytt fra din bedrift.

Hvis du mangler gode bilder å bruke til nettsiden kan vi hjelpe deg. Ønsker du bilder fra din bedrift kan vi ordne med en profesjonell fotograf, for mere generelle illustrasjonsbilder finner vi gode bilder på betalte billedtjenester som Shutterstock og Adobestock.

Ønsker du å legge ut nyheter fra bedriften på nettsiden, setter vi opp en innholdsmal så du enkelt kan oppdatere nettsiden selv. Vi kan også hjelpe deg med drifting av nettsiden, og regelmessig legge ut nytt innhold for en levende og engasjerende nettside.

Å være tilstede på sosiale medier er viktig for enhver bedrift. Bruker du Facebook eller Instagram for å holde dine kunder oppdatert på hva som skjer i bedriften, kan vi sette opp en nyhetsfeed på nettsiden som alternativ til en egen nyhetsseksjon. Vi kan også sette opp kryss-posting fra nettsiden til Facebook og Instagram som automatisk oppretter et nytt innlegg nå du legger ut en nyhet på nettsiden.

Et kontaktskjema kan brukes til langt mer enn å motta enkle meldinger. Med et avansert kontaktskjema kan du innhente all informasjon du trenger for å gi kunder pristilbud på dine tjenester. La kunder melde seg på kurs og konferanser, ta betalt fra nettsiden og mye mer.

Har du flerspråklige kunder eller kunder i utlandet, trenger du en flerspråklig nettside. Vi setter opp nettsiden slik at en enkelt kan bytte mellom språk, og hjelper deg med oversetting av tekster og innhold.

Med et bookingsystem på nettsiden blir det enkelt for kunden å bestille via nettet. Vi setter opp bookingsystem for en rekke forskjellige bransjer, enten du leverer tjenester eller driver med utleie. Et godt bookingsystem hjelper deg å spare tid og penger med automatisering av bookingprosessen og mindre administrasjon. Hvis du lurer på hvilket bookingsystem som kan passe for deg, ta kontakt med oss.

Har du behov for en betalingsløsning til nettsiden eller nettbutikken din, setter vi opp Vipps, Klarna eller Stripe.

Hold kundene dine oppdatert med nyheter og tilbud ved å la de melde seg på nyhetsbrev på nettsiden din. Nyhetsbrev opprettes og sendes ut direkte fra nettsiden, og gir deg oversikt over hvor mange som har lest nyhetsbrevet, og om de klikket seg videre inn til nettsiden din.

Hosting

Vi tilbyr trygg hosting på norske servere. Vår hosting tjeneste er fullt skalerbar med tanke på sidetrafikk, og sidestørrelse. Minne, prosessorer og dataoverføring kan allokeres automatisk, så en aldri vil oppleve at siden blir treg under perioder med stor trafikk. I vår hostingpakke for nettsider inngår regelmessig oppdatering av WordPress, Plug-ins og PHP.

Backup og sikkerhet

Vi tar regelmessig backup av nettsidene din, installerer sikkerhetssertifikat og sikrer siden din så den er sikker for angrep fra uvedkommende.