Utvikling av nettsider

Nettsider

Nettsiden er hjørnestenen i din digitale profil. Vi utvikler gode og brukervennlige nettsider med all funksjonalitet du trenger.

Gode nettsider

Nettsider for små og mellomstore bedrifter

Vi spesialiserer oss på å lage gode nettsider for små og mellomstore bedrifter. Et profesjonelt og brukervennlig nettsted er avgjørende for bedriftens suksess i dagens digitale verden. Derfor jobber vi hardt for å levere skreddersydde løsninger som passer dine behov og budsjett.

Vi starter alltid med å forstå bedriftens visjon og mål, slik at vi kan skape et nettsted som reflekterer bedriftens verdier og vekker interesse hos målgruppen din. Vi legger stor vekt på brukeropplevelsen og sørger for at nettstedet er enkelt å navigere med relevant og engasjerende informasjon.

Uansett om bedriften din er etablert eller i oppstartsfasen, kan vi hjelpe deg med å lage et profesjonelt nettsted som vil markere deg i den digitale verden. Ta kontakt med oss i dag, slik at vi kan starte samarbeidet og lage en nettside som hjelper deg med å oppnå dine mål.

Innhold & Funksjonalitet

Alt du trenger til nettsiden

Vi er her for å hjelpe deg! Enten det er behov for tekst eller bilder, leverer vi godt innhold. Vi tilpasser nettsiden etter dine behov med all funksjonalitet du trenger.

Det kan være vanskelig og tidkrevende å komme opp med godt innhold til nettsiden. Mange har mer enn nok med den daglige driften av virksomheten, og ikke tid å sette av til tekstforfatting. Hvis du har behov for godt innhold til nettsiden hjelper vi deg med tekster. Vi kan også hjelpe deg med å holde liv i nyhetsseksjonen din ved å regelmessig legge ut siste nytt fra din bedrift.

Hvis du mangler gode bilder å bruke til nettsiden kan vi hjelpe deg. Ønsker du bilder fra din bedrift kan vi ordne med en profesjonell fotograf, for mere generelle illustrasjonsbilder finner vi gode bilder på betalte billedtjenester som Shutterstock og Adobestock.

Ønsker du å legge ut nyheter fra bedriften på nettsiden, setter vi opp en innholdsmal så du enkelt kan oppdatere nettsiden selv. Vi kan også hjelpe deg med drifting av nettsiden, og regelmessig legge ut nytt innhold for en levende og engasjerende nettside.

Å være tilstede på sosiale medier er viktig for enhver bedrift. Bruker du Facebook eller Instagram for å holde dine kunder oppdatert på hva som skjer i bedriften, kan vi sette opp en nyhetsfeed på nettsiden som alternativ til en egen nyhetsseksjon. Vi kan også sette opp kryss-posting fra nettsiden til Facebook og Instagram som automatisk oppretter et nytt innlegg når du legger ut en nyhet på nettsiden.

Et kontaktskjema kan brukes til langt mer enn å motta enkle meldinger. Med et avansert kontaktskjema kan du innhente all informasjon du trenger for å gi kunder pristilbud på dine tjenester. La kunder melde seg på kurs og konferanser, ta betalt fra nettsiden og mye mer.

Har du flerspråklige kunder eller kunder i utlandet, trenger du en flerspråklig nettside. Vi setter opp nettsiden slik at en enkelt kan bytte mellom språk, og hjelper deg med oversetting av tekster og innhold.

Med et bookingsystem på nettsiden blir det enkelt for kunden å bestille via nettet. Vi setter opp bookingsystem for en rekke forskjellige bransjer, enten du leverer tjenester eller driver med utleie. Et godt bookingsystem hjelper deg å spare tid og penger med automatisering av bookingprosessen og mindre administrasjon. Hvis du lurer på hvilket bookingsystem som kan passe for deg, ta kontakt med oss.

Hold kundene dine oppdatert med nyheter og tilbud ved å la de melde seg på nyhetsbrev på nettsiden din. Nyhetsbrev opprettes og sendes ut direkte fra nettsiden, og gir deg oversikt over hvor mange som har lest nyhetsbrevet, og om de klikket seg videre inn til nettsiden din.

Har du behov for en betalingsløsning til nettsiden eller nettbutikken din, setter vi opp Vipps, Klarna eller Stripe.

Din nettpartner

Ingen tid til nettside?

Slapp av, pust dypt ut, dette ordner vi!

Vi hjelper deg med alt du trenger for å få en flott nettside som gir en god representasjon av din bedrift opp og gå.

Det eneste du trenger å gjøre er å ta kontakt..

Hosting

Vi tilbyr trygg hosting på norske servere. Vår hosting tjeneste er fullt skalerbar med tanke på sidetrafikk, og sidestørrelse. Minne, prosessorer og dataoverføring kan allokeres automatisk, så en aldri vil oppleve at siden blir treg under perioder med stor trafikk. I vår hostingpakke for nettsider inngår regelmessig oppdatering av WordPress, Plug-ins og PHP.

Support

Velger du hosting gjennom oss tilbyr vi gratis support, vi har høy tilgjengelighet og er raske med å svare hvis det er noe du trenger hjelp til.

Backup & sikkerhet

Vi tar regelmessig backup av nettsidene din, installerer sikkerhetssertifikat og sikrer siden din så den er sikker for angrep fra uvedkommende.

Drift og sikkerhet