WooCommerce nettbutikk

WooCommerce nettbutikk er en god løsning enten du ønsker å starte en ny nettbutikk, og komme i gang med e-handel, eller du har en nettside, og ønsker å utvide den med en nettbutikk for varesalg? En nettbutikk bygget på WooCommerce vil være et godt valg, uansett størrelse og type vareutvalg.

Kom igang med netthandel, med en WooCommerce nettbutikk

WooCommerce nettbutikk er den desidert mest populære løsningen for nettsalg på verdensbasis. Mer enn 40% av verdens nettbutikker bruker WooCommerce sin løsning for salg av varer, også i Norge er det den fortrukne løsningen for de fleste nettbutikker og blir benyttet av mage av de største aktørene. Det er flere grunner til at WooCommerce sin løsning har vunnet over så mange brukere. Den er lett å sette opp, og har et enkelt grensesnitt som gjør det lett å legge til varer og vedlikeholde butikken, og det er store muligheter til å tilpasse nettbutikken for forskjellige bruksområder og varetyper. WooCommerce er veldig fleksibel med tanke på tilpasninger og integrasjoner, med en rekke forskjellige plugins som gir deg stor fleksibilitet.

Hvorfor velge WooCommerce til din nettbutikk?

WooCommerce er en utvidelse til WordPress, som er den mest brukte publiseringsplatformen på nett, noe som gir stor fleksibilitet, og store muligheter for utforming og design. Hvis du allerede har en nettside bygget på WordPress, og ønsker å tilknytte en nettbutikk for salg av produkter, er WooCommerce den beste løsningen for deg.

WooCommerce lar deg velge mellom en rekke forskjellige betalingsløsninger, Nets, Netaxept, Dibs, Stripe, Vipps, PayPal og Klarna er noen av løsningene du har å velge mellom. Du kan velge mellom flere leveringstjenester, som Bring og PostNord, beregne fraktkostnader basert på vekt og mål, og sette opp pakkesporing, så kundene lett kan se hvor pakke befinner seg, og når den vil bli levert.

Hvis du benytter deg av et kassasystem vil du kunne knytte dette opp mot nettbutikken, og samkjøre lagersaldo. Enkelte kassasystemer gir deg mulighet til å laste opp nye produkter til nettbutikken med produktbilde, beskrivelse og priser. Hvis du har noen spørsmål om integrering av kassasystemer, ta kontakt med oss.
Hvis du allerede har en nettside, og ønsker å tilknytte en nettbutikk for salg av produkter, er WooCommerce den beste løsningen for deg

Hvordan kan LEVEL digital hjelpe deg med WooCommerce?

LEVEL digital har lang erfaring med å sette opp og drifte nettbutikker. Vi kan hjelpe deg uansett størrelse og ambisjoner for nettbutikken. Om du allerede har en nettside og et kundegrunnlag, og ønsker å utvide med en liten nettbutikk, eller om du ønsker å starte fra bunnen, har vi kunnskapen og kompetansen. Vi kan hjelpe deg med alt fra design av logo og profil, oppretting og design av nettside, oppsett av nettbutikk, markedsføring og nettannonsering, og oppsett av Google Analytics.

Level digital leverer komplette pakker, med alt du trenger for å lykkes med din nettsatsning!